Oldalak

2017. október 7., szombat

Kentucky rántott csirkés-sonkás szendvics



Kentucky rántott csirkés-sonkás szendvics

Hozzávalók:

  • 4 csík kentucky rántott csirkemell 
  • 3-4 levél jégsaláta
  • 6 szelet uborka
  • kis adag csalamádé
  • 2 szelet fokhagymás sertés combsonka
  • 5 dkg trappista sajt
  • pici olíva olaj
  • 1 db barna paillasse
  • 2 ek majonéz

Elkészítés:

  1. Kentucky morzsába panírozott csirkemell csíkokat forró olajban kisütöm.
  2. A paillasset kettőbe vágom, majd félbe. Egy serpenyőben olajat forrósítok és a vágott felükkel lefelé megpirítom a kenyereket. Megkenem egy kevés majonézzel.
  3. Ráhelyezek egy-két levél jégsalátát, két rántott csirkemell csíkot.
  4. Kinyomkodom egy kis adag csalamádénak a levét és elrendezem a húsokon.
  5. Ráteszek egy nagy szelet fokhagymás combsonkát, 3 karika uborkát és végül megkoronázom reszelt sajttal.
  6. Ráteszem a tetejét és már fogyasztható is.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése