Oldalak

2017. szeptember 20., szerda

Pillangó sült csirke édesburgonyával




Pillangó sült csirke édesburgonyával

Hozzávalók:


  • 1 egész csirke
  • bors
  • kakukkfű
  • kókuszzsír
  • 60 dkg édesburgonya

Elkészítés:


  1. A csirkét a mellénél félbe vágtam, szétnyitottam és kiterítettem, majd befűszereztem és tepsibe tettem. fél órát állni hagytam.
  2. Öntöttem mellé 1 dl vizet, fóliával lefedtem, majd 1 órán keresztül sütöttem 160 fokon.
  3. Közben a burgonyát megtisztítottam és hasábokra vágtam.
  4. Levettem a fóliát és a csirke mellé szórtam a burgonyát, óvatosan megsóztam és kevés kókuszzsírt is tettem mellé.
  5. Készre sütöttem.



Kapros citromos jégsalátával tálaltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése