Oldalak

2017. augusztus 15., kedd

Görög gyümölcsleves



Görög gyümölcsleves

Hozzávalók:

  • 25-30 dkg görögdinnye
  • 2 db nektarin
  • 10 dkg fagyasztott ribizli
  • 10 dkg fagyasztott málna
  • 3 ek málnaszörp
  • 5 dl 100%-os narancslé
  • 2 ek barna cukor
  • 2 dl tejszín (elhagyható)

Elkészítés:

  1. A dinnyét falatnyi kockákra vágtam és egy jénaiba tettem.  A meghámozott nektarint is felkockáztam.
  2. Hozzáadtam a ribizlit, a cukrot és a szörpöt is hozzáadtam.
  3. A málnát a narancslével leturmixoltam, majd a gyümölcsökre öntöttem. Ilyenkor lehet rá tenni a tejszínt is. Alaposan átkeverni.
  4. Rátettem a tál tetejét, majd a hűtőbe tettem 12 órára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése