Oldalak

2016. június 30., csütörtök

Tejszínes cukorborsó főzelék sült hagymás virslikarikával


Igazán finom édes főzelék,amit a sós, ropogós virsli feldob és megkoronáz.



Tejszínes cukorborsó főzelék sült hagymás virslikarikával

Hozzávalók:

  • 50 dkg cukorborsó
  • kb 3 dl tejszín
  • 2 dl víz
  • 1 ek étkezési keményítő

Feltét:

  • 2 pár virsli
  • 1 fej lilahagyma
  • 1 ek olaj

Elkészítés:

  1. A borsót a vízzel felteszem főni és megsózom.
  2. Mikor puha a tejszínt elkeverem a keményítővel és a borsóhoz öntöm és pár perc alatt összerottyantom.
  3. A felszeletelt hagymát megfuttatom és hozzáadom a virslit is, majd pirosra sütöm.
  4. Együtt tálalom.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése