2016. április 1., péntek

Fokhagymás-mustáros amur


Fokhagymás-mustáros amur

Hozzávalók:
  • 4 szelet amur
  • 3 nagy gerezd fokhagyma
  • 3 dl tej
  • mustár
  • kukoricaliszt
  • olaj a sütéshez
Elkészítés:

  1. A sütés előtti este 2 nagy gerezd fokhagymát apróra vágtam és a halszeletekre szórtam, majd ráöntöttem a tejet. Az éjszakát így töltötte. 
  2. Reggel leszűrtem, hogy a fokhagyma ne vesszen kárba. 
  3. Két evőkanálnyi mustárt összekevertem egy zúzott fokhagymával. 
  4. Besóztam a szeleteket és megkentem a mustárral. 
  5. Pár órát állni hagytam.  
  6. Kukorica lisztbe forgattam és közepes lángon többször megforgatva kisütöttem forró olajban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése