2015. december 6., vasárnap

Balzsamecetes gombamártás spagettivel




Balzsamecetes gombamártás spagettivel


Hozzávalók:

  • 50 dkg gomba
  • pici olaj
  • 1 kis fej hagyma
  • bors
  • 2-3 ek balzsamecet
  • 1 ek kukorica keményítő
  • víz
  • 50 dkg spagetti tészta

Elkészítés:

  1. A hagymát apróra vágom és kevés forró olajon megpirítom, majd hozzáadom a felszeletelt gombát.
  2. Megpárolom, közben fűszerezem és hozzáadom a balzsamecetet is. Hagyom rotyogni.
  3. Adok hozzá pici vizet, majd mikor már megfőtt a gomba, a vízzel elkevert keményítőt is hozzá adom.
  4. Közben lobogó sós vízben megfőzöm a tésztát és együtt tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése