2015. június 5., péntek

Nektarin-mangó-eper joghurtos jeges ital




Nektarin-mangó-eper joghurtos jeges ital


Hozzávalók

  • 10 dkg eper
  • 1 nektarin
  • 10 dkg mangó
  • 3 ek natúr joghurt
  • 0,5-1 dl tejszín
  • édesítő vagy cukor
  • 5 db jégkocka
  • 1 tk zabpehely

Elkészítés:

  1. Megtisztítottam a gyümölcsöt és nagyobb darabokra vágtam. Egy szem epret felkockáztam és félretettem a díszítéshez.
  2. A zabpehelyen kivül mindent a turmixpohárba tettem.
  3. Összeturmixoltam. Ha túl sűrű kevés tejszínnel higítható.
  4. Pohárba töltöm, megszórom a felkockázott eperrel és a zabpehellyel.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése