Oldalak

2015. március 1., vasárnap

Barackos kefíres kevert



Barackos kefíres kevert


Hozzávalók:

  • 4 pohár liszt
  • 2 pohár kefír/joghurt/tejföl
  • 2 pohár cukor
  • 1 pohár olaj
  • 1 sütőpor
  • 1 csomag vaníliáscukor
  • 4 tojás
  • 3 nagy őszibarack vagy befőtt

Elkészítés:
  1. Először a tojást, a kefírt, a cukrokat, olajat keverjük össze.
  2. Utána hozzáadjuk az átszitált lisztet és sütőport.
  3. Simár keverjük.
  4. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.
  5. A tepsit kikenjük vajjal és beleöntjük a masszát, majd a kockára vágott barackkal megszórjuk.
  6. Megsütjük. El fog válni a tepsi szélétől a tészta.
  7. A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd felvágjuk kockákra.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése