Epres álom
(Édesanyám)
Hozzávalók:
- 2-3 csomag babapiskóta
- 20-25 dkg fagyasztott eper
- 2-3 ek cukor
- 8 dl tejföl
- 4 dl habtejszín
Elkészítés:
- Az epret hagytam kiolvadni,de a levét nem hagytam kárba veszni.
- Ebbe a cukros eper lébe mártogattam a babapiskótát és sorakoztattam fel a jénai aljába.
- Az epret leturmixoltam és a tejfölhöz kevertem némi cukor kíséretében.
- A felvert tejszínt is hozzákevertem, majd a felét a piskótára simítottam.
- Ismét babapiskóta, majd befedtem a maradék krémmel.
- Fóliával lefedve a hűtőbe tettem egy éjszakára.
Ez nagyon csábítónak néz ki :-)
VálaszTörlésAnnyira finom. Ha még lettek volna benne eper darabkák... Hmmm
Törlés