Oldalak

2014. február 19., szerda

Aranybarna sült csirke naranccsal



Aranybarna sült csirke naranccsal

Hozzávalók:
  • 1 egész csirke
  • 1 narancs
  • 1 csomag naturella fűszerkeverék (aranybarna sült csirke)
  • zsiradék
  • 2 dl víz
Elkészítés:
  1. A csirkét besóztam, majd beszórtam a fűszerkeverékkel. 
  2. A hasába és mellé is helyeztem a narancskarikákból, majd tepsibe tettem és hagytam állni. 
  3. Utána hozzá tettem a zsiradékot és a vizet, befedtem alufóliával, majd 200 fokos sütőben (légkeveréses) 1,5 órát pároltam. 
  4. A fóliát levéve még kb. 30 percig sütöttem, míg aranyszínű lett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése